Jeg har en lite hang-up på søtpoteter om dagen har har nok spist det mer enn jeg liker å innrømme. Men det er bare så utrolig godt! De blir fantastisk gode når du baker dem i oven og med litt bakt sjalottløk og tomat blir det perfekt tilbehør til middag. Passer kjempegodt til svin f.eks.
Dette trenger du (2 personer):
1 stor søtpotet
4-5 sjalottløk
1 tomat
Litt olje
Pepper
Jeg serverte med svinekjøtt og en brokkoli.
Slik gjør du:
Skrell søtpoteten og del den opp i båter. Bland med litt olje i en ildfast form. Skrell sjalottløk og del dem i to. Ha de også i formen og sett de inn i ovnen på 200 grader. Når de har stått i ca 10 min legger du i 1 tomat delt i to. Den kan gjerne krydres med litt pepper. La formen stå i 15-20 minutter til og vend litt på potetene underveis. Når potetene er myke er de ferdig.
Mens tilbehøret står i ovnen steker du kjøttet og koker brokkolien.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar