tirsdag 30. april 2013

Maikaker

Mai er rett rundt hjørnet og det er mange anledninger til å bake en kake nå i mai. Vi har 17. mai, det er komfirmasjoner, kanskje er det bryllup, pinse, bursdager og andre fridager hvor man kan kose deg litt. Foruten desember er vel mai den store kakemånenden. Her kommer mine tips til kaker som kan bakes nå i mai!


Pavlova er selveste maikaka og det finnes mange måter å lage den på. Den kan lages i posjonsformat, med sjokoladebunn eller uten. Bærene på toppen er smak og behag. Du kan bruke krem, vaniljekrem, cremé fraiche eller en blanding. Så her er det bare å slå seg løs!


Iskaker er også populært nå når det begynner å bli litt varmere. Oreoiskake slår aldri feil! Du kan også lage en enklere utgave med bringebær. Og verdens enkleste iskake finner du her


En langpannekake er også veldig greit å ha på kakebordet. Og en gulrotversjon med lime kan friske opp et bord med mye tunge kaker. 


Sist men ikke minst er sjokoladekake alltid godt. Det kan gjøre enkelt og det kan gjøres mer vrient. Uansett er det veldig godt å få sjokolade servert med litt bær, enten det er i terteform eller kakeform.

Flere tips på kaker og desserter kan du finne HER og HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...