søndag 7. april 2013

Sjokoladekake på bål


Vinteren er snart over, men det er ikke for sent å ta turen ut i skogen med ved, pølser og kakao. Været om dagen er helt på topp, og det er ikke mye som er bedre enn å nyte vårsola ute. På fredag tok vi med oss mat, drikke og godt humør ut i oslomarka. Vi fant oss en bålplass, tente bål og koste oss masse med pølser, pinnebrød og kakao. Ei av jentene hadde akkurat hatt bursdag også, så da lagde vi like så godt sjokoladekake på bålet. Kjempegodt!

Dette trenger du:
Sjokoladekakerøre (jeg brukte halvparten av DENNE oppskriften)
5 appelsiner
Aluminiumsfolie

Slik gjør du:
Lag sjokoladekake etter oppskriften og ha den over i en brødpose.

Skjær av toppen, og grav ut inmaten av appelsinene. Ta vare på lokket. (Inmaten er veldig god å presse til appelsinjuice)

Ta med alt ut på tur og hell røren i appelsinene. Sett på lokket og pakk godt inn i aluminiumsfolie. Sett de på bålet hvor det ikke er så mye flammer og la de stå i ca 20 minutter. Hvor lenge de står avgjør hvor mye sjokoladekake det bli kontra fondant, så det er litt smak og behag!


Så er det bare å nyte sjokoladekake med et hint av appelsin!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...