onsdag 20. mars 2013

Indiskinspirert yoghurtkylling


Trenger du en oppskrift på en kjapp, sunn og spennede middag kan jeg anbefalle denne. En ny, litt indisk inspirert, kyllingrett som passer perfekt til dager med litt dårlig tid. Har du naan brød i fryseren blir måltidet perfekt!


Dette trenger du (2 personer):
1 rød chili, grovhakket
3 hvitløksfedd, grovhakket
5 cm ingefær, grovhakket
1 bunt koriander
1 beger matyoghurt
1 stor løk, finhakket
1 neve sukkererter, snittet
2 vårløk, finhakket
2 kyllingbryst, i biter
1 ts kummin
Litt olje til steking

Serveres med ris og f.eks naan brød.

Slik gjør du:
Miks chili, hvitløk og ingefør i en stavmikser. Ha i korander og yoghurt og bland godt.
Fres løk og kumin med litt olje i en stekepanne. Ha i sukkererter, vårløk og kylling.


Når kyllingen har fått en fin brunfarge har du yoghurten over.


La det putre i 10- min, eller til kyllingen er gjennomstekt.

Spennende middag på 1-2-3!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...