Dette trenger du (2 personer):
1 rød chili, grovhakket
3 hvitløksfedd, grovhakket
5 cm ingefær, grovhakket
1 bunt koriander
1 beger matyoghurt
1 stor løk, finhakket
1 neve sukkererter, snittet
2 vårløk, finhakket
2 kyllingbryst, i biter
1 ts kummin
Litt olje til steking
Serveres med ris og f.eks naan brød.
Slik gjør du:
Miks chili, hvitløk og ingefør i en stavmikser. Ha i korander og yoghurt og bland godt.
Fres løk og kumin med litt olje i en stekepanne. Ha i sukkererter, vårløk og kylling.
Når kyllingen har fått en fin brunfarge har du yoghurten over.
La det putre i 10- min, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Spennende middag på 1-2-3!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar