søndag 24. november 2013

Ukesmeny til førjulsstria


Nå nærmer det seg jul igjen. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg syns denne høsten har flydd. Det har vært mye å gjøre med masteroppgave og jobb. I tillegg har vi fått oss en fantastisk hund og det tar en del tid. Jeg har reist både øst og vest i jobb og studiesammenheng og det har ikke vært mange rolige helger. Skulle vel kanskje likt og sagt det ble sånn framover, men det tror jeg egentlig ikke. Julebord, juleselskap, julebakst og juleshopping står for tur og jeg gleder meg!

I denne hektiske perioden kan det være greit å ha et knippe raske, sunne og velsmakende måltider og her kommer mitt forslag til en ukesmeny som gir deg anledning til å nyte førjulstida!

Mandag:

Uka starter som vanlig med et kjøttfritt alternativ, og denne gangen blir det spaghetti med sopp. Enkelt og godt.

Tirsdag:
Litt fisk må man ha og sammen med en varmende curry er denne seien et herlig alternativ på mørke høstkvelder.

Onsdag:

Lille-lørdag og burger-tid. Onsdag kjører vi burgere med asiatisk vri og nuddelsalat.

Torsdag:

Gulrotsuppe er proppfull av vitaminer og varmer skikkelig. Suppetorsdag blir det altså denne uken.

Fredag:

Kjør en liten vri på tacoen denne fredagen. En tyrkisk pizzavariant er rask og veldig god.

Lørdag:

Lørdag senker vi skuldrene litt og satser på skikkelig datenight med italiensk pizza med spekepølse og mozzarella.

Søndag:
Lag en skikkelig god biffgryte på søndag. Mens den står å putrer har du tid til å gjøre andre ting. Og det beste av alt. Det blir garantert rester som du kan bruke til en superrask middag neste uke.

Ukens brød:

Matpakkebrød er skikkelig godt og derfor blir det ukens brød!

Ukens søtsak: 

Vafler med eple og kanel blir perfekt til søndagskosen før jul.

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...