søndag 19. august 2012

Mathallen og matbloggtreff


I går hadde jeg en helt fantastisk dag på matbloggtreff i regi av Matbloggsentralen. Vi møttes på Vulkanområdet her i Oslo for å få en smakebit på hva Mathallen kommer til å tilby når den åpner i oktober. Og gjett om jeg gleder meg til den åpner!

Mathallen skal satse masse på kompetanse. Det skal være mulig å spørre de som jobber der alt mellom himmel og jord når det kommer til råvarene. Det skal være høy kvalitet på råvarene, det skal være kortreist mat og de skal også være konkurransedyktige. Du skal kunne få tak i mat der som du ikke får tak i ellers i byn og det skal være masse sesongvarer. Høres det ikke bra ut?

I tillegg skal det være spisesteder, kurs og andre aktiviteter. Kulinarisk Akademi skal holde til i Mathallen og jeg gleder meg masse til å gå på kurs. Blant annet la jeg merke til Pizza-, Kaffe- og suppekurs i åpningsmåneden. Håper jeg får med meg noen av de.

I tillegg til at Mathallen virket imponerende var det også utrolig morsomt å møte andre bloggere, knytte fjes og blogg sammen og høre om nye blogger man ennå ikke har fått tatt en tur innom. Så jeg har laget en liten mental bloggliste og jeg gleder meg til å titte innom flere av dem.


Dagen i går besto først av foredrag om Mathallen før vi fikk gå rundt og smake på masse spennende som de forskjellige aktørene hadde å by på. Kan ikke huske sist gang jeg var så mett! Men utrolig gøy å få smake på ting man aldri har smakt før. Så her kommer det noen bilder fra gårsdagen. Jeg gleder meg masse til Mathallen åpner, og håper det blir så bra som vi fikk inntrykk av i går!

Hveteøl. Kjempegodt med rakfisk.
Her var det altfor mye godt!


Fortsatt en byggeplass, men det ser ut til å bli bra!


Restaurantlokale i kjelleren
Og her er noen ting jeg var heldig å få med hjem!

En fantastisk dag, kort oppsummert :)

2 kommentarer:

  1. Veldig hyggelig å treffe deg på lørdag. Kanskje vi møtes igjen på kurs i Mathallen utover høsten:)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...