onsdag 29. august 2012

Pasta med en slags ostesaus

 
Som jeg nevnte på Facebook i helgen skal jeg denne uken prøve å lage middag hver dag ved kun å bruke det som finnes i skap, kjøleskap og fryser. Det har så langt gått veldig bra, og det har blitt noen gode middager. På mandag gikk vi for kjøttfri mandag og valgte pasta med ostesaus. Enkelt og greit.

Denne oppskriften er et resultat av litt eksperimentering på kjøkkenet. Jeg hadde ingen oppskrift, men prøvde å kaste sammen smaker som jeg liker. Og det er alltid veldig, veldig gøy når eksperimentene funger og middagen blir fantastisk!

Dette trenger du (2 personer):
Pasta til 2 personer (gjerne fullkornspasta)
1/2 boks creme fraiche
3 cherrytomater, delt i 4
1/2 rødløk, i strimler
2 fedd hvitløk, finhakket
1 dl vann
1/3 pakke amerikansk blanding
Salt
Pepper
Basilikum
1 neve revet ost

Slik gjør du:
Kok pastaen som anvist på pakningen.

Surr først løk, hvitløk og cherrytomater.


Ha så i creme fraiche og vann. Kok opp og tilsett amerikansk blanding. La sausen stå å koke noen minutter til den begynner å tykne litt. Smak til med salt, pepper og basilikum. Helt tilslutt tilsetter du osten. Når osten er tilsatt må ikke sausen koke.

Ha tilslutt pastaen over i sausen. 


Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...