tirsdag 7. august 2012

Svin med sprøsommersalat


Det er fortsatt sommer, i hvertfall om du ser på kalenderen. Og sommermat for meg består mye av salater med grillet kjøtt. Her kommer det en oppskrift på en sprøpastasalat som passer ypperlig til grillmaten. Jeg liker godt å grille svin, og svin passer perfekt til denne retten! Men prøv gjerne kylling også.

Dette trenger du (2 personer):
75 g pasta (bruk gjerne fullkorn)
1 pakke sukkererter
1 gulrot
1 liten rødløk
1 liten avokado
Sitronsaft fra en båt
1 ss olivenolje
1/2 ts tørket timian
Salt og pepper

2 svinebiffer eller svinekoteletter

Slik gjør du:
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Når den er ferdig avkjøler du den i kaldt vann med en gang. La så vannet renne av.

Rens og finsnitt sukkerertene, skrell og del gulrøtter, rødløk og avokado i små biter. Ha alt over i en bolle og tilsett sitronsalt, olivenolje, timian, salt og pepper. Bland alt sammen godt og tilsett makaronien.


Pensl litt olje på svinekjøttet og dryss på litt salt og pepper. Grill kjøttet 4-5 minutter på hver side.

Så er det bare å nyte med god samvittighet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...