onsdag 12. september 2012
Enchiladas
Det er høst og det nærmer seg snart helg. Da trengs det litt kosemat, og enchiladas er helt klart det. En liten vri på fredagstacoen f.eks? Som taco er denne retten enkel å lage og det er noe alle kan like. Med litt salat som tilbehør blir det også en relativt sunn middag. Perfekt, rett og slett!
Dette trenger du (2 personer):
400 g karbonadedeig
150 g tacosaus
Revet ost
4 Fullkornstortilla
Server med salsa, kesam og salat
Slik gjør du:
Stek karbonadedeigen. Ha over ca 2/3 av sausen og la det putre i et par minutter. Fordel kjøttet i tortillaene, rull dem sammen og ha dem over i en ildfast form. Ha over resten av sausen og litt revet ost.
Gratiner i oven på 250 grader til osten har smeltet og er gylden.
Server og nyt!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar