søndag 9. september 2012
Kyllingbryst med kesam
Her kommer nok en oppskrift på en sunn og god middag som kan lages i en fei. Denne er perfekt for travle dager og smaker kjempegodt!
Dette trenger du (2 personer):
2 kyllingfileter
1 fedd hvitløk
0,5 dl kesam
2 ss gressløk
Serveres med fullkornsris og salt.
Slik gjør du:
Bank kyllingfiletene flate. Det er enklest om du legger dem mellom litt plastfilm.
Bland sammen finhakket hvitløk, gressløk og kesam. Smør dette på kyllingen og brett den sammen.
Stek kyllingen kjapt på begge sider slik at den får en fin stekeskorpe.
Ha kylling over i en ildfast form og stek videre på 160 grader i ca 25 minutter.
Så er det bare å nye med god samvittighet!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar