søndag 2. desember 2012
Lun chevre med honning og balsamico
På fredag lagde jeg en treretters for jentene fra videregående. Utrolig hyggelig julebord og, ikke minst, veldig morsomt å lage en treretters som passet for alle. Jeg prøvde å gjøre det litt enkelt for meg selv med retter som ikke krevde altfor mye tid på kjøkkenet når jentene hadde kommet. Man vil jo tross alt sitte å skravle sammen med dem, ikke så på kjøkkenet.
Jeg føler selv kvelden ble en suksess og her kommer oppskriften på forretten!
Dette trenger du (per stykk):
1 skive grovt brød
Maldonsalt
Honning
Ruccola
Balsamicosirup
En skive chevre
Slik gjør du:
Legg bitene med chevre på et bakepapir og ha over litt honning. De skal i ovnen i ca 5 minutter på 200 grader.
Rist brødet og strø over litt maldonsalt. Ha på ruccola og den lune chevren. Topp med litt Balsamcosirup.
Server og nyt!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar