søndag 16. juni 2013

Ovnsbakt omelett


Helgen består stortsett av mye god mat. Men ofte blir det litt rester igjen i kjøleskapet. En halv paprika her, litt squash og litt løk for eksempel. Hvis du i tillegg har noen egg liggende vil jeg anbefale deg å lage denne her til middag til uka. Putt inn dine rester og gjør oppskriften til din egen. Server med en enkel salat og restene av omeletten blir helt perfekt som lunsj. Her kommer min versjon som ble inspirert av Mat på Bordet sin versjon!


Dette trenger du:
1/2 gul løk, finhakket
1 rødløk, finhakket
1/2 squash, revet
1/2 paprika, finhakket
250 g cottage cheese
100 g revet mozarella
6 egg
120 g hveteme
30 g kruskakli
300 g ferdigstekt svinekjøtt, i terninger
Litt salt, pepper og basilikum etter smak


Slik gjør du:
Stek løkene og la de avkjøle. Bland squash, ost og paprika i en stor bolle. Pisk sammen eggene og tilsett salt, pepper, basilikum, hvetemel og kruskakli. Bland sammen. Ha løken sammen med squashblandingen og rør tilslutt inn eggeblandingen.

Hell blandingen over i en liten langpanneform dekket med bakepapir.

Stekes på 180 grader i 45 minutter.  Avkjøl litt før servering.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...