lørdag 29. juni 2013
Laks med mangosalsa
Sommerens middager skal helst grilles og her kommer en sunn og herlig oppskrift på grillet laks med mangosalsa. Enkel å lage og du har middag på veldig kort tid. Perfekt for de late dagene da du helst bare vil være ute å kose deg. Er været dårlig kan denne retten også lett lages innendørs!
Dette trenger du (2 personer):
2 porsjonsstykker med laks (ca 125g)
1 mango, i terninger
1 sjalottløk, i tynne skiver
1/2 chili, i tynne skiver
1 ss olivenolje
1 ss eplesidereddik
Saften av 1/2 lime
Litt koriander, hakket
Salt
Pepper
Slik gjør du:
Ha mango, sjalottløk, chili, olivenolje, eplesidereddik, lime og koriander i en bolle. Smak til med salt og pepper. La salsaen stå i ca 15 minutter før servering.
Stek laksen på grill eller i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Server laksen med mangosalsa og gjerne ris om ønskelig.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar