søndag 18. august 2013

Pasta med mager pesto


Jeg vet ikke om det egentlig er lov til å kalle dette for pasta med pesto. En av hovedingrediensene i pesto er olivenolje, noe som ikke er med i denne oppskriften. Men når det er sagt blir smaken og konsistensen veldig lik. Og siden oljen er blitt erstattet med cottage cheese er det en mye magrere variant. Med andre ord en god start på uka og et hett tips til kjøttfri mandag!

Dette trenger du (2 personer):
225 g spaghetti
50 g basilikumsblader (ca 1 potte)
25 g persille (1 liten potte)
1 fedd hvitløk
25 g pinjekjerner
100 g cottage cheese
20 g parmesan
Salt
Pepper

Server gjerne med litt revet parmesan på toppen også.

Slik gjør du: 
Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

Pesto lager du ved ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og blande raske sammen. Smak til med salt og pepper.

Når pastaen er klar lar du den renne av seg før du blander med pestoen. Server gjerne med litt reven parmesan på toppen.

Enjoy!

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...