lørdag 28. april 2012

Kalkunbiff med granateplesaus


Dette høres kanskje litt spesielt ut, men det er også veldig godt. Jeg syns det er veldig gøy å eksperimentere litt med nye smaker! Dette ble fredagsbiffen hos oss i går, kjæresten syns det var litt mye ingefær i sausen, så om du er som han og ikke liker ingefær så godt, kan den sløyfes. Eller i hver fall smak til sånn at du blir fornøyd!

Dette trenger du (til 2 personer):
2 kalkunbiffer (eller kyllingfileter)
Saus:
1 finhakket rødløk
2 ss finhakket fersk ingefær
1 ts hvitløkspulver
1 ss sukker
4 ss soyasaus
Saften av 1/2 sitron
kjerner fra 1/2 granateple
4 ts gressløk

Serveres med 100 g byggryn og salat
Jeg bruker boil-in-bag byggryn. De er veldig raske og enkle.


Slik gjør du det:
Begynn med å koke byggrynet etter anvisning. Stek biffene på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Ta de av platen og la de hvile noen minutter før servering.

Sausen lager du ved å steke løk, ingefær, hvitløk og sukker sammen i et par minutter før du tilsetter soyasaus, gressløk og sitron. Gi det et lite oppkok, før du tar det av platen og tilsetter granateplekjernene.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...