søndag 22. april 2012

Ukesmeny 3

Det har absolutt ikke blitt det været jeg har håpet på så langt i april, og i følge værmeldingen ser det ikke ut til at det blir noe bedre framover heller. Denne ukesmenyen blir derfor ikke preget av grillmat, men heller litt innendørs snacks som man kan kose seg med når været ikke er som ønsket.Mandag:


Jeg prøver alltid å starte uken enkelt og sunt og på mandag blir det en rask laksewok. Og som ukens brød vil jeg anbefale matpakkebrød.

Tirsdag: 


En grå tirsdag fortjener litt ordentlig momsemat, og her vil jeg anbefale pølseform. Denne krever ikke så mye egeninnsats, men blir fantastisk god. Ofte blir det også en del igjen som kan tas med som lunsj senere i uka.

Onsdag:

 
Hva med å prøve noe litt asiatisk på onsdag? Misosuppe er himmelsk og veldig lett å lage.

Torsdag:


På torsdag trengs det litt fisk igjen før helgen, og denne lakseretten kan enten tilberedes på grillen eller på stekeplata avhengig av vær og lyst.

Fredag: 


Og der var det endelig helg igjen, og da er det tid for å kose seg litt ekstra. Hva med en god pizza med hvit saus? Her finner du oppskriften.

Lørdag:


På lørdag er det tid for en ordentlig god burger. Lag hjemmelagde burgerbrød og server med gode grønnsaker så blir det en sunn og veldig god lørdagsmiddag.

Lørsdag er det også tid for å kose seg litt med familie og/eller venner. Og da er det alltid stas å kunne servere noe godt, som f.eks en oreokake.

Søndag: 


Uken avsluttes med en oksestek og litt fløtegratinerte poteter til. Utrolig godt! Restene kan enten brukes til en middag nr 2 eller så kan de skjæres opp til pålegg.

Søndagsfrokosten blir denne uken matmuffins med ost og skinke.

Ha en strålende uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...