Dette trenger du (10 stykker):
50 g smør
300 g sammalt rug
200 g hvetemel
1 pakke tørrgjær
1 klype salt
3,5 dl vann
Slik gjør du:
Først smuldrer du smøret inn i melet. Tilsett gjær, salt og vann og elt til en fin og smidig deig. La den helve til dobbel størrelse (ca 1 time).
Del deigen så i 10 biter og rull dem til biller som du klemmer flate. La de heve videre i ca 30 min til.
Stek så i ca 10 minutter på 200 grader. Avkjøl på rist.
Det som blir til overs kan du fryse til en annen grillanledning. Enjoy!
50 g smør
300 g sammalt rug
200 g hvetemel
1 pakke tørrgjær
1 klype salt
3,5 dl vann
Slik gjør du:
Først smuldrer du smøret inn i melet. Tilsett gjær, salt og vann og elt til en fin og smidig deig. La den helve til dobbel størrelse (ca 1 time).
Del deigen så i 10 biter og rull dem til biller som du klemmer flate. La de heve videre i ca 30 min til.
Stek så i ca 10 minutter på 200 grader. Avkjøl på rist.
Det som blir til overs kan du fryse til en annen grillanledning. Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar