torsdag 30. mai 2013

Lag din egen pitapizza

Dette er vel ikke en oppskrift, men heller et tips. Det er ikke hver dag man har tid til å lage mye mat. Ofte er det mye enklere å hive inn noe som er ferdig laget. Men det trenger ikke bety at du må ty til frossenpizza eller den slags. Du kan faktisk lage din egen, hjemmelagde pizza og fortsatt få ferdig mat. Du trenger bare pitabrød, pizzasaus og topping.

Denne måten å lage pizza på er spesielt genial om du skal lage til mange. Sånn som er om dagen. Vi skal flytte og ting er litt alle veier om dagen. Vi fikk besøk av et par som skulle hjelpe oss med noe småting etter jobb og da syntes vi det var veldig greit å ha noe mat. Genialt med pizza. Alle får de de vil ha, det krever lite forbredelse og det blir lite oppvask. Vinn, vinn, vinn. Dette er et middagstips som også er greit om alle i huset ikke kan spise til samme tid en dag. Ha topping i boller og pitabrød i frysern så kan alle mann lage seg sunn og god middag når de har mulighet.

Dette trenger du:
1-2 pitabrød per person
Pizzasaus (hjemmelaget rød finner du oppskrift på HER og hvit HER)
Topping som pølse, strimlet svinekjøtt, rødløk, tomat, paprika, chili, vårløk, mais er godt.
Revet ost
Salat
Pizzakrydder/oregani/basilikum

Det er veldig greit å ha hjemmelagde pitabrød i frysern, og oppskrifter på det finner du HER. Denne gangen ble det en blanding av kjøpepitabrød og noen forskjellige rester fra frysern. Så da var det blitt ennå litt mer tomt i skuffer og skap. Deilig!

Slik gjør du:
Ta ut pitabrød fra frysern. Smør på pizzasaus og fyll med topping. Sett på en stekeplate med bakepapir og stek i 10-15 minutter på 225 grader.


Så er det bare å nye en god middag i tidsklemma! Og bare så det er sagt: nå gleder jeg meg utrolig mye til å slippe å leve med pappesker overalt :)

2 kommentarer:

  1. Veldig enkel og god løsning på tidsklemma:)elsker sånn, når man bare kan putte på hva man vil!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...