tirsdag 22. mai 2012

Grilltips til pinsen


Endelig er sommeren kommet og til helgen er det pinse, noe som betyr fri og mye tid til kos. Her kommer 10 tips til grillmat og kos i pinsen!

1) Gode burgerbrød er viktig for å få en vellykket grilling. HER finner du oppskriften.


2) Til de hjemmelagde burgerbrødene trenger du noen ordentlig gode burgere. Hva med lakseburger? Det er utrolig sunt og godt, og passer utmerket når sola steiker. Oppskrift finner du HER

3) Om fisk ikke frister, men burger gjør kan jeg også anbefale DENNE oppskriften på supergod burger med chorizio, soltørkede tomater, rødløk og ost.


4) Om ikke vanlige burgerbrød frister, eller om du bare vil ha noe godt brød til maten kan jeg anbefale focaccia i porsjonsformat. Se HER for oppskrift.

5) Nystekte, hjemmelagde pølsebrød er heller ikke feil, og en grillpølse middag kan være ypperlig om det f.eks. blir grilling på engangsgrillen i parken eller du rett og slett har lyst på en rask middag med masse godt tilbehør til ute på verandaen. Oppskriften på pølsebrød finner du HER.


6) En god marinade gjør at en kjøttstykke kan gå fra godt til fantastisk. Har du lyst på svin eller okse på grillen er en Whiskeymarinade ypperlig. Se HER for oppskrift.


7) Det er ikke alltid alle til bords har samme smak og preferanser når det kommer til grillmaten, og grillspyd er en veldig god i det om dette er tilfelle. Da kan alle få tre sine egne spyd med det de liker best, og alle blir fornøyde. HER er et forslag på grillspyd.

8) Til grillmaten er det alltid godt med poteter i en form eller annen. Jeg er spesielt glad i raske potetbåter som du kan lage i ovnen eller på grillen. Oppskriften på potetene finner du HER.


9) Ingen takker nei til hjemmelaget is. HER finner du oppskrift på sjokoladeis laget med kesam og fløte.


10) Den perfekte kake i finværet er en Pavlova syns jeg. HER finner du oppskrift på en i langpanne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...