fredag 6. juli 2012

Kanelsnurrer


Bakverk er alltid en slager på hyttetur. Skolebrødene jeg publiserte her om dagen ble kjempepopulære, og disse kanelsnurrene ble ikke mindre populære de heller. Jeg har igjen tatt utgangspunktet i bolledeigen du finner oppskrift på HER. Så når sola ikke skinner kan dette være en finfin kos!

Dette trenger du: 
En bolledeig (uten sjokolade)
Sukker
Kanel
Mykt smør
Egg til pensling

Slik gjør du (12 stykker): 
Bland først alle ingrediensene til bolledeigen. La deigen heve i ca 25 minutter. Del deigen i 2 og kjevl så ut hver deig til en avlang firkant og smør på smør. Strø så over med kanel og sukker. 


Rull så deigen sammen og skjær opp i 12 biter. Legg bollene på en stekeplate med bakepapir og pensl med et egg som er vispet sammen med en spiseskje vann. Strø på litt sukker på toppen.


La så bollene etterheve i ca 20 minutter før du steker den på 225 grader i 10-15 minutter.


Så er det bare å nyte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...